Mangojuustokakku
Pohja:digestivekeksejä
60 g sulaa voita
1 tl kanelia
Murensin keksit morttelilla ja sekoitin ne voihin. Maustoin kanelilla. Lopuksi taputtelin muruseoksen irtopohjavuokaan, jonka pohjaan on laitettu voipaperi.
Täyte:
400 g mangotuorejuustoa
2 dl vispikermaa
1,5 rkl vaniljasokeria
4 liivatelehteä
1 dl appelsiinimehua
Vatkasin vispikerman kovaksi vaahdoksi ja toisessa kulhossa tuorejuuston, osan mehusta ja sokerin. Lopuksi yhdistin ne ja lämmitin lopun mehun kupissa, ja sulatin siihen liivatelehdet. Kaadoin massan vuokaan ja tasoitin. Annoin hyytyä n. 2 tuntia.
Päälikerros:
2 prk mangososetta
1,5 liivatelehteä
hieman mehua
Lisäksi:
1 prk persikkaa ja koristeeksi suklaarouhetta
Kuumensin mehun ja sulatin siihen liivatelehdet. Sekoitin seoksen soseeseen ja kaadoin täytteen päälle. Annoin hyytyä. 2 tuntia.
Lopuksi irroitin kakun vuoasta ja nostin kakkualuselle. Annoin persikoiden valua hetken ja leikkasin ne viipaleiksi ja koristelin. Raastimella raastin suklaata hieman päälle.
Mangokakku oli tosi hyvää, kiitos! :D
VastaaPoistahyvä et maistui :)
VastaaPoista